Sorg....

Ja som ni alla vet så gick min älskade mormor bort 090909 i all hast! Det gick för fort och jag hann inte med alls tyckte jag.

 Vi kom dit på onsdagen för att dom skulle väcka upp dej så vi kunde få prata med dej men då kom det ett sorgsett beslut att du hade blivit sämre och att du aldrig kunde vakna till liv igen och prata med mej. Du gick bort den dagen,jag höll dej hårt i handen och sa att jag älskade dej och sen bört ihop! Jag vet att du int5e vill att jag skulle bli ledsen men så är det när man mister dom man älskar som mest! Jag saknar dej sååå mycket och jag tänker på dej varje dag. Tänder ett ljus för dej varje kväll och i bland till och med så sjunger jag: Du vet väl om att du e värdefull! Jag kommer att ta hand om morfar och se till att han har det bra och inte är själv. Kommer finnas där för han som jag fanns där för dej. ÄLSKAR DEJ MORMOR!


@--}--


Min Älskade Mormor!

Du och jag har stått varann så nära i hela mitt liv! Du finns alltid där brevid mej om jag varit ledsen eller glad. Du får mig alltid till att skratta och jag får alltid dig till och skratta. Du säger till mej att det är tur jag har dej som får mej till att skratta så här mycket. Du har ALLTID trott på mej och vetat att det ska gå bra för mej. MEn nu lilla mormor har du blevit sjuk och du kanske inte klarar dej men du ska veta att jag finns vid din sida hela tiden och jag hälsar på dej varje dag och ser så du har det bra. Du kommer att klara detta, vill så gärna sitta hos dej och skratta och sjunga för dej igen. För det är ju det du älskar när jag sjunger för dej! Fick hålla din hand idag och känna hur du kramade åt min hand, när du kramade min hand så värmde det i hela mej. Jag älskar dej så himla mycket jag har ingen bättre mormor eller ingen bättre vän än dej för du är min BÄSTA vän!

ÄLSKAR DEJ! 




RSS 2.0