Pia Och Henning (Mor och Far)

Idag så fyller min andra pappa år!!! Henning!!!!
TILLYKKE MED DAGEN "FAR"!! Håber du får en kanon dag...


Jag har Ju fått åter upp ta min kontak med mina andra föräldrar Pia och Henninng och jag är så glad för det!
Tyvär så bor dom i danmark så man kan inte träffa dom så mycket som man vill göra.
Jag har kännt dom sen jag var?? 7-8 år?? Dom bodde bakom våst hus i Åstorp och jag sprang hos dom dygnet runt. Jag var med dom överallt. Sen så flytta dom men det v ar inga större problem för jag var hos dom så mycket som jag kunde. Men sen kom den dagen som dom sa att dom skulle flytta tillbaka till danmark och det tog mycket hårt på mej. Jag ville inte se dom i ögonen och jag ville inte krama dom hejdå.
Efter det så tappa vi kontakten helt och jag fick kontakten med dom förra året och när jag väl hitta dom här på facebook så var det som en sten lättade från hjärtat. Jag blev så glad att jag grät! Min mor och far tillbaka i mitt liv! YES!!
Har försöt att träffa dom så mycket som det går men var gång som man åker i från dom eller dom åker ifrån oss så gråter jag för jag vill ju kunna träffa dom när jag vill. DEt är det som är det jobbiga. MEn vad gör man får försöa njuta mer var gång som man kan träffa dom!
Vill att ni ska veta att jag älskar er något otroligt mycket! Hoppas vi får vara vid er sida livet ut nu.



Henning med Elias. Första gången som vi träffa dom åter igen. (efter alla år)




Jag och Mor samma här första gången vi sågs efter uppehållet.





Mor och Far (Pia Och Henning)



Hej hopp!

Idag har jag inte gjort så jätte mycket bara varit hemma hos min morfar en runda och städat lite. Han behöver all hjälp som han kan få nu! Och då ställer jag ju klart upp!
Annars har jag bara tagit det lungt och gått och små städat hemma.
Tittat på Elias favorit film ( Madagaskar 2) Han bara älskar den, han kan se den 5ggr om dagen om han så får. Och så går han och sjunger I LIKE TO MOVE IT MOVE IT!!! Haha=)
Imorgon så återgår jag till jobbet,måste jobba nu kan ju inte vara hemme hur länge som hellst. Elias är inte riktigt bra innu men bättre ialla fall! Jo jag har varit hos mormors grav idag och tänt ljus och borstat bort all snö från hennes sten! Hon har det jätte fint.

Pussar


Mormor!

Sitter här och tänker på dej och saknar dej något enormt!!
Gammla minnen som kommer fram gör att tårarna rinner för man vet att dom minnena kan inte åter upptas!
Jobbigt som bara den!

<ÄLSKAR DEJ MORMOR NÅGOT ENORMT!!!>

Saknar dej..




Sorry det var ett tag sen...

Ja som jag sa sorry det var ett tag sen som jag skrev här men det har hänt så mycket och man orkar bara inte sitta och skriva här då.
Jag var på Lotta och magnus bröllop i lördags och det var sago bröllop! Jätte fint var det. Jag var tärna till Lotta och hon hade en till tärna som också heter Jessica. Elias var också med i kyrkan, han gick först av alla och såg ut som en prins! Det var jätte fint som sagt och tror dom själva blev nöja med det!

Annars nu för tiden så gör jag inte så mycket jag är hemma och jobbar när jag väl får tider. Söker mycket jobb också så hoppas man får napp snart!!
Nu ska jag fortsätta här med tvätten sen mysa med Elias som fortfarande mår lite dåligt.

Puss & Kram ses på stan!!







RSS 2.0